-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Ömer Ademoğlu, babası Reşat’ın imam olarak görev yaptığı camide müezzinlik yapmaktadır. Annesinin yakın zamanda kaybının ardından, bu acının etkisiyle babaannesi Nezahat ve babasıyla birlikte hayatını sürdürmeye devam eder. Ailenin en küçük çocuğu olan Ömer, ablası Nisa’nın babası ve ağabeyi tarafından hoş karşılanmayan bir evlilik yaparak aileden uzaklaşmasının yarattığı derin ruhsal yaralarla baş etmeye çalışmaktadır.

Ömer, küçük yaştan beri resim yapmaya büyük bir tutku duymaktadır ve ailesinin bu konuda çıkardığı engellere rağmen tutkusunu sürdürmektedir. Ancak hayatında tek aşkı resim olmayacaktır. Hayatına giren, kendisinden yaşça büyük, dul ve çocuklu bir kadın olan Gamze ile sürpriz bir aşk yaşamaya başlar. Bu ilişkinin önünde ise birçok engel bulunmaktadır.

Gülizar Irmak tarafından yazılan ve Cem Karcı'nın yönettiği bu dizi, OGM Pictures tarafından yapımcı olarak üstlenilmiştir. Dizinin başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar ve Emre Taşkıran gibi isimler yer almaktadır.