-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Seyran, seans sırasında kendi iç dünyasıyla yüzleşti. Hastalığından Ferit'in haberdar olmaması için büyük bir özveriyle çaba sarf eden Seyran, yaşadığı sorunlarla baş etmeye çalışıyor. Aile içinde de gerginlikler yükselirken, Esme öfkesini Zerrin’e yöneltiyor. Ancak beklenmedik bir durumla karşılaşan Esme, büyük bir endişe içinde kalarak Tayyar'dan yardım istemek zorunda kalıyor. Olan biteni öğrenen Seyran ve Suna, annelerine destek olabilmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

Orhan ise babasından beklediği takdiri görememenin üzüntüsünü yaşarken, Ferit ona destek oluyor. Hastalığı nedeniyle belirsizlikler içinde olan Seyran, psikiyatristten yardım almaya karar veriyor ve bu süreçte büyük zorluklarla başa çıkmaya çalışıyor. Orhan ise adım adım büyük bir tehlikeye doğru sürükleniyor.

Yalı Çapkını dizisi, güçlü bir Antep ailesinin sorumsuz oğullarının evlendirilmesiyle başlayan olayları anlatıyor. Antep’te önemli bir ailenin kızı olmasına rağmen ailesi tarafından tanımadığı bir gençle evlendirilen genç kızın İstanbul'da yaşadığı zorluklar dizinin temel konusu olarak dikkat çekiyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Binnur Kaya, Tarık Emir Tekin, Ersin Arıcı, Beril Pozam, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Sezin Bozacı ve Yiğit Tuncay yer alıyor.

Dizinin yapımcısı OGM Pictures, yönetmeni Burcu Alptekin, senaristleri ise Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay'dır.