-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Fatih, eski günleri hatırlarken, "Kızılcık Şerbeti"nin 64. bölümünde duygusal anlar yaşanıyor. Doğa'nın tekrar bir araya gelmek için koyduğu şartları yerine getirmede zorlanan Fatih, ciddi bir sınavdan geçiyor. Öte yandan, Rüzgar ve Abdullah arasındaki konuşma Nursema'yı zor durumda bırakıyor. Abdullah, kızının bir kanalda çalışmasına kesinlikle karşı çıkıyor ve Rüzgar'ın yaptığı hatayı fark etmesi için artık çok geç.

Çimen, Kıvılcım'ın asistanı olarak şirkette çalışmaya başlıyor ve bu durum Abdullah ve Ömer arasındaki gerginliği artırıyor. Nilay, adını verdiği kremin üretim sürecini yakından takip ediyor. Kıvılcım ve Ömer'in, Ünal ailesini yemeğe davet etmesi ise büyük bir sürprizle sonlanıyor. Nursema, alacağı bir ödül için aile üyeleriyle birlikte törene katılıyor. Pembe, kızını yeniden evlendirme çabalarına başlarken, Nursema bu çabaları bertaraf ediyor. Pembe ve Görkem arasındaki gerginliğe Nilay'ın da dahil olmasıyla çatışma büyüyor.

Dizinin genel konusu ise şu şekilde: Kıvılcım, boşanmış, iki kızını tek başına yetiştiren eğitimli ve modern bir kadındır. Büyük kızı Doğa, üniversitede diş hekimliği okumakta, küçük kızı Çimen ise liseye devam etmektedir. Kıvılcım’ın en büyük isteği çocuklarının başarılı ve mutlu olmalarıdır. Fakat Doğa’nın, üniversitenin ilk yılında erkek arkadaşıyla evlenmesi ve Fatih'in muhafazakar ailesiyle tanışması, Kıvılcım için büyük bir hayal kırıklığına dönüşür. "Kızılcık Şerbeti", birbirine tamamen zıt iki ailenin arasında kalan bir aşk hikayesini anlatmaktadır.

"Kızılcık Şerbeti" yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de Show TV’de yayınlanacak. Bu heyecan dolu bölümü kaçırmayın!