-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

"Sakla Beni" dizisi, Mete ve İncila arasındaki beklenmedik karşılaşmanın ardından gelişen olayları konu alıyor. Başrollerde Uraz Kaygılaroğlu ve Cemre Baysel'in yer aldığı hikâye, iki güçlü ailenin evlilikle birleşmek üzere olan gençlerinin hayatındaki sarsıcı değişimleri gözler önüne seriyor.

Dizi, büyük bir olayın tam ortasında yer alan karakterlerin yaşadığı lüks ve karmaşık ailesel ortamlarda geçiyor.

Dizinin en çarpıcı sahnelerinden biri, Atıf’ın önüne geçerek vurulan Ziya’nın ölüm kalım mücadelesi. Ailesi, Ziya'nın haberiyle sarsılırken, kaygılı bir bekleyiş başlıyor. Filiz ise Ziya için fedakarlık yapmaktan çekinmiyor.

Aynı zamanda Naz ve Kadir, ilişkilerini ailelerine açıklayarak büyük bir adım atıyor. Ancak bu ilişki, Filiz ve Yüksel tarafından hoş karşılanmıyor. Her iki aile büyüğü de istemeden de olsa aynı amaç için iş birliği yapmaya karar veriyor.

Olayların merkezinde Mete, İncila ve Naz bulunuyor. Mete, dedesine kurşun sıkanlardan intikam almak için Kadir'in yardımıyla plan yaparken, Naz'ın direnişi ve İncila'nın beklenmedik bir şekilde Mete'nin hayatına girişi hikâyenin seyrini değiştiriyor.

Mete ve İncila arasındaki karşılaşma, Mete'nin hayattaki tüm kararlarını sorgulamasına neden oluyor. Bu durum, Naz'ın çocukluğundan beri inatla yazdığı hikâyesinin yönünü değiştirip Mete'nin gerçek aşkı bulup bulamayacağını sorgulatıyor.

Dizinin yeni bölümleri her hafta yayınlanıyor ve büyük bir heyecanla takip ediliyor.

#SaklaBeni #Dizi #BaşrolOyuncuları #AşkVeİntikam #Gerilim #Heyecan #YeniBölüm