-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Şebnem ve Melisa'nın evi yakmasının ardından Didem ile aralarındaki gerilim artar. Didem, bu olayın ardından Şebnem ve Melisa'yı polise ihbar eder. Ancak Şebnem ve Melisa geri adım atmaya niyetli değildir. Şebnem’in zarar göreceğini düşünen Mesut ise Didem’i sert bir şekilde uyarır. Didem’i sindirdiğini düşünen Şebnem, Mesut’la düğün hazırlığı yaparken, Didem Şebnem’in en büyük sırlarını öğrenir. Bu durumu öğrenen Onur, Didem’in teklifine karşı bir seçim yapmak zorunda kalır. Gerçeklerden habersiz düğüne hazırlanan Şebnem’i bekleyen kötü sürpriz ise Didem’in zafer kazanıp kazanamayacağı sorusunu gündeme getirir.

“Şahane Hayatım” dizisi, büyük zorluklarla dolu bir hayata gelen, bu zorlukları aşmak için çabalayan ve şimdi şahane bir hayat yaşarken geçmişindeki suçlarla yüzleşmek zorunda kalan Şebnem’in sarsıcı hikayesini konu alıyor.

Oyuncu kadrosunda Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Nesrin Cevadzade, Gökçe Eyüboğlu, Serkan Keskin ve Sumru Yavrucuk gibi ünlü isimler yer alıyor.

Dizi Ay Yapım tarafından üretilmiştir ve yapımcı koltuğunda Kerem Çatay oturmaktadır. Özgün hikaye Meriç Acemi’ye, senaryo danışmanlığı ise Yılmaz Şahin’e aittir. Senaryo Çağla KızılElma tarafından kaleme alınmış ve yönetmenliğini Çağrı Bayrak üstlenmiştir.

“Şahane Hayatım” her Çarşamba saat 20.00'de NOW'da izleyiciyle buluşmaktadır.