-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Show TV'de her Salı akşamı saat 20.00'de yayınlanan Bahar dizisinin 13. bölümü izleyiciyle buluştu. Bu bölümde Bahar, önemli sorunlarla yüzleşmeye devam ediyor. Çocuklarının geleceği, annesi Nevra’nın hastalığı, eşi Timur’un baskısı ve kendi istekleri arasında sıkışmış hisseden Bahar, gitgide çıkmaza giriyor.

Bölüm, Bahar ve Evren'in hastaneye bırakılan Leyla'yla ilgilenmesiyle başlıyor. Bahar, Leyla’ya kimin zarar verdiğini bulmak için kararlıyken, okulda düzenlenen ebeveyn etkinliğinde Timur ve Bahar "Romeo ve Juliet" adlı oyunda sahne alıyor. Bu esnada Çağla, büyük bir sır öğreniyor. Ayrıca Evren ve Bahar’ın arasındaki ilişki derinleşirken, Dora'nın da Evren’e olan ilgisi artıyor.

Hastanede çıkan yangın Bahar’ı tehlikeli bir duruma sokarken, hem Evren hem de Timur onu kurtarmak için büyük bir cesaret sergiliyor. Bahar, ölümle burun buruna geldiğinde, kusursuz görünen ailesinin ve eşi Timur’un gerçek yüzüyle karşılaşıyor. Bahar’ın ani hastalığı, ailedeki dinamikleri tamamen değiştiriyor ve bu süreçte Evren, Timur’un ciddi bir rakibi haline geliyor. Bahar’ın hayatını yeniden inşa etme çabaları, trajikomik anlık hikayelerle izleyiciye umut aşılıyor.

Dizinin kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan ve Ecem Özkaya gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Yapımcı firma MF Yapım tarafından hayata geçirilen dizinin yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt üstlenirken, senaryo Ayça Üzüm tarafından kaleme alındı.