-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Survivor, Türkiye'nin en çok izlenen ve en heyecanlı yarışma programlarından biridir ve TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşmaktadır. Acun Medya tarafından hazırlanan bu program, yarışmacıların ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesini ve birincilik için verdikleri zorlu mücadeleyi ekrana taşımaktadır.

Survivor All Star 2024'ün 124. bölümünde, Kırmızı Takım ve Mavi Takım arasında kıyasıya bir rekabet yaşanacak. Kırmızı Takım'da Merve Aydın, Nagihan Karadere, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Özgür Tetik, Atakan Arslan, Hilmi Cem İntepe, Nefise Karatay ve Yunus Emre Özden yer alıyor. Mavi Takım ise Seda Ocak, Berna Canbeldek, Damla Can, Yasin Obuz, Ogeday Girişken, Furkan Kızılay ve Batuhan Karacakaya'dan oluşuyor.

Hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacılar, hem fiziksel hem de zihinsel olarak zorlu parkurları aşarak şampiyonluk yolunda ilerlemeye çalışacaklar. Bu heyecan dolu bölümde yarışmacılar, takım çalışması ve bireysel performanslarını sergileyerek seyircilere unutulmaz anlar yaşatacak.