-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Cüneyd, kızların okumasına destek verdi. Cüneyd’in babası Vahit’in geri dönüşü büyük bir şaşkınlığa neden oldu, Cüneyd de bu karşılaşma karşısında sarsıldı. Aynı zamanda, Mira duyduklarından emin olmak için kanıt aramaya çalıştı. Levent ise yıllar sonra oğlunun karşısına perişan bir şekilde çıkan Vahit’ten şüphelendi. Dergâhtan ayrılmaya hazırlanan Sadi, Vahit’in Cüneyd’in en zor anlarında bile yanında durduğunu görünce abisini desteklemeye devam etti.

Meryem, Birgül ve Zeynep’in kızları okutma çabası, Cüneyd’in liderlik koltuğuna oturmasıyla gerçeğe yaklaştı. Ancak bu niyet, sadece çevredeki insanlar arasında değil, diğer tarikatlar arasında da tepkiye yol açtı. Naim ise sürgün yaşamında Nadire’den aldığı haberle tekrar hayata tutunmaya çalışsa da işler beklediği gibi gitmedi. Mira, nihai gerçeğe yaklaşırken, Levent’e rağmen harekete geçen Beste, Mira’yı atlattı fakat Meryem hayatının en büyük sırrına yaklaştı. Cüneyd, annesi, babası ve kendisiyle ilgili gerçeği öğrendiğinde ise artık çok geçti.

Dizi, seküler bir kişi olan Levent ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in kaderlerinin kesişmesini ele alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen ebeveynliğin birleştirici gücüne dikkat çekiyor.

Dizinin başrollerinde Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş ve Esma Yılmaz yer alıyor.

Drama türünde olan Kızıl Goncalar dizisinin yapımcılığını Gold Film üstlenirken, Faruk Turgut yapımcı, Ahsen Tüzün Baltepe genel koordinatör, Ömür Atay yönetmen, Şükrü Necati Şahin ise senarist olarak görev yapıyor.

Kaynak: NOW TV