-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Yeni yayınlanan bölümde, Şebnem, Didem’i durdurmak için yeni bir plan peşindedir. Şebnem ve Melisa'nın evi yakmalarının ardından, aralarındaki gerilim iyice artar. Didem, bu olayın ardından Şebnem ve Melisa’yı polise ihbar eder. Ancak, Şebnem ve Melisa geri adım atmaya niyetli değildir.

Mesut, Şebnem’in zarar görebileceğinden endişe ederek Didem’i sert bir şekilde uyarır. Şebnem, Didem’i sindirdiğini düşünerek Mesut’la düğün hazırlıklarına başlar. Ancak, bu süreçte Didem, Şebnem’in en büyük sırlarını öğrenir ve bu bilgilerle tehlikeli bir oyun oynamaya başlar. Didem'in, Şebnem’in bir cinayete karıştığını öğrendiğinde Onur da derin bir sarsıntı yaşar. Didem’in sunduğu teklif karşısında Onur zor bir seçim yapmak zorunda kalır.

Düğün hazırlığı yapan Şebnem, Didem'in kötü bir sürprizi ile karşı karşıya kalır. Didem, Şebnem’e karşı zafer kazanabilecek midir?

Dizi, entrika, aşk, gerilim ve heyecan dolu sahnelerle izleyicilerini ekrana kilitliyor. Şahane Hayatım, hayatında büyük haksızlıklarla karşılaşmış, bunları aşmak için büyük mücadele vermiş ve sonunda hayalini kurduğu hayata kavuşmuş olan Şebnem’in suç dolu geçmişiyle mücadelesini anlatıyor.