-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümü öncesinde setten eğlenceli kamera arkası görüntüleri paylaşıldı. Dizi, birbirinden oldukça farklı yaşam tarzlarına sahip iki ailenin aşk ve aile değerleri üzerindeki çatışmalarını konu alıyor. Başrollerinde Evrim Alasya, Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti, Show TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinin anlatımı, boşandıktan sonra iki kızını tek başına yetiştiren realist ve modern bir kadın olan Kıvılcım’ın (Evrim Alasya) etrafında şekilleniyor. Kıvılcım’ın büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) üniversitede tanıştığı Fatih (Doğukan Güngör) ile evlenir ve bu evlilik, iki farklı yaşam biçimine sahip ailelerin karşı karşıya gelmesine sebep olur.

Oyuncu kadrosunda Barış Kılıç, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz ve Tuana Gizem Uzunlar gibi isimler yer alıyor.

Yeni bölümüyle Cuma günü saat 20.00'de Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Kızılcık Şerbeti, izleyicilerine yine heyecan dolu anlar yaşatacak. Setten gelen kamera arkası görüntüleri ile dizi severler, oyuncuların eğlenceli anlarına tanıklık edecekler.