-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Dram türündeki "Yabani" dizisinin 35. bölümünün 2. fragmanı yayımlandı. Dizi, her cumartesi saat 20.00'de izleyiciyle buluşuyor.

Hikâye, henüz dört yaşındayken köklü bir aileden kaçırılıp sokaklarda büyüyen Ali’nin, on yedi yıl sonra "Yaman Ali" olarak evine dönüşünü ve kendini yeniden var etme mücadelesini konu alıyor. Dizide, karakterlerin kendi iç çatışmalarını ve hayatta kalma mücadelelerini izleyiciye aktarmaktadır.

Başrollerde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur ve Dolunay Soysert gibi isimler yer alıyor. Diğer oyuncu kadrosunda Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın, Şebnem Hassanisoughi, Ayşegül Ünsal, Serdar Orçin, Sezer Arıçay, Rojbin Erden, Seray Özkan, Ramiz Mullamusa, Güray Görkem ve Aleyna Al bulunuyor.

Dizinin yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp üstlenirken, yönetmen koltuğunda M.Çağatay Tosun oturuyor. Hilal Yıldız'ın kaleme aldığı hikayenin müzikleri Ender Gündüzlü tarafından besteleniyor.

Balıkesirli Leman Suderman, dizideki sahneler ve konusuyla ilgili, "Bugün babam benim için öldü." ifadesinin izleyicilerde merak uyandırdığını belirtti. Sosyal medyada da büyük ilgi gören dizi için yorumlar oldukça olumlu.