-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Ömer ve Süreyya, evlilik yolunda önemli bir adım attı. Ömer Ademoğlu, babası Reşat’ın imam olarak görev yaptığı camide müezzinlik yapmaktadır. Yakın zamanda annesini kaybeden Ömer, bu kaybın acısını yüreğinde taşırken, babası Reşat ve babaannesi Nezahat ile hayatlarına devam etmektedir. Ailenin en küçük ferdi olan Ömer, anne yarısı bildiği ablası Nisa’nın, babasının ve abisi Tahir’in istemediği bir evlilik yaparak aileden kopmasının derin yaralarını halen hissetmektedir.

Ömer, ailesinde yaşanan bu kırgınlıklar ve kayıplardan etkilenen ruhunu onarmanın yollarını aramaktadır. Çocukluğundan beri resme olan aşkı ve tutkusu, ailesinin engellemelerine rağmen devam etmektedir. Ancak resim, Ömer’in tek aşkı olmayacaktır. Bir gün karşısına çıkan, kendisinden yaşça büyük, dul ve çocuklu Gamze ile birbirlerine aşık olacaklar. Bu aşk, pek çok engelle karşılaşacaktır.

Ömer dizisinde, Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar gibi oyuncular yer almakta. Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Cem Karcı oturmakta, senaryosu ise Gülizar Irmak tarafından kaleme alınmaktadır.