-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri



Yalı Çapkını dizisinin 71. bölümü izleyicilere pek çok heyecan dolu anlar sunacak. Seyran, hastalığını Ferit'ten gizlemek için büyük çaba sarf ederken; Esme, Kazım'a duyduğu öfkeyi Zerrin’e yöneltir. Ancak sürpriz bir durumla karşılaşan Esme, endişeye kapılarak Tayyar'dan yardım ister. Bu durumu öğrenen Seyran ve Suna, annelerine destek olmaya çalışır.

Baba takdirini bir türlü kazanamayan Orhan, duygusal bir çöküntü yaşarken, Ferit onun yanında olduğunu hissettirir. Hastalığının belirsizliğiyle mücadele eden Seyran, bir psikiyatriste başvurmaya karar verir. Orhan ise büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır.

Dizi, Antep’te önemli bir ailenin sorumsuz oğullarının bir genç kızla evlendirilmesi ve sonrasında yaşanan olayları konu alıyor. İstanbul’a gelin olarak gelen bu genç kızın yaşadığı zorluklar izleyiciye aktarılıyor.

Yalı Çapkını başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor ve Şerif Sezer gibi isimler yer alıyor. Dizinin yapımını, OGM Pictures üstlenirken, yönetmenlik koltuğunda Burcu Alptekin oturuyor. Senaryo ise Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay tarafından kaleme alınıyor.

Diziyi her Cuma saat 20.00'de Star TV'de izleyebilirsiniz.