-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Popüler TV dizisi "Bahar"ın 12. bölümü Show TV'de izleyiciyle buluştu. Dizide Bahar karakteri, eşi Timur ile yollarını ayırmaya kararlıdır. Ancak bu süreç, düşündüğünden daha zor olacaktır.

Nevra’nın başına gelen olay, Timur ve Bahar’ı istemeden de olsa bir araya getirir. Aynı zamanda, Umay ve Aziz Uras ise düzenlerinin bozulmasıyla başa çıkmaya çalışır. Bu süreçte Aziz Uras, Zeynep’le ilgili yanlış bir karar verir ve bu karar, Yavuzoğlu Ailesi'ni etkiler. Timur, bir yandan oğlu Selim'le ilgilenirken diğer yandan Aziz Uras’ı korumak zorunda kalır. Bahar ise hayatındaki önemli bir kararı vermek üzeredir.

Bahar, ölüm tehlikesiyle karşı karşıya kalınca, dışarıdan kusursuz gözüken ailesinin ve özellikle eşi Timur’un gerçek yüzüyle tanışır. Bahar'ın ani hastalığı, ailedeki tüm dinamikleri değiştirir. Bu süreçte Evren, her anlamda Timur’un rakibi haline gelir. Bahar’ın hayatını yeniden kurma süreci ise zaman zaman trajikomik hikayelerle izleyiciye umut aşılar.

Dizinin oyuncuları arasında Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak ve Hatice Aslan gibi isimler yer alıyor. Yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt’un üstlendiği dizinin senaryosu Ayça Üzüm’e ait.

"Bahar" dizisi her salı saat 20.00'de Show TV’de izleyicisiyle buluşuyor.