-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Kızılcık Şerbeti'nin 63. bölümünde olaylar gitgide karmaşık bir hal alıyor. Görkem’in, Ömer ile buluştuğunu öğrenen Fatih, amcasından şüphelenmemekle birlikte içten içe onu kontrol etme isteğini bastıramaz. Kıvılcım yeni işine adapte olmaya çalışırken Ömer'den büyük destek görür.

Bu arada, Nursema’nın yeni bir ilişkiye girme konusundaki tereddütleri, Rüzgar'ı iyice çileden çıkarır. Rüzgar, ilişkiyi hızlandırmak için çeşitli çabalar sarf eder ancak başarıya ulaşamaz ve bunun sonucunda Abdullah’ın yanına giderek durumu konuşmaya karar verir.

Abdullah’ın eve geç gelmeleri sıklaşırken, Pembe bu durumdan rahatsız olmaya başlar ve bir şeylerden şüphelenmekle birlikte kesin bir sonuca varamaz. Nilay’ın pişik kremi için düzenlenen lansman gecesi ise tüm tanıdıkları bir araya getirir.

Fatih’in, Doğa konusundaki kafa karışıklığı giderek artar ve nihayetinde bu konuda harekete geçmeye karar verir.

Dizinin genel konusu ise şöyle: Modern ve realist bir kadın olan Kıvılcım, iki kızını tek başına yetiştiren bir annedir. Küçük kızı Çimen lisede, büyük kızı Doğa ise üniversitede diş hekimliği okumaktadır. Kıvılcım, çocuklarının başarılı ve mutlu olmalarını arzu eder. Ancak Doğa’nın evliliği ve kocası Fatih’in muhafazakar ailesiyle tanışması, Kıvılcım'ın beklentilerini sarsar. Kızılcık Şerbeti, doğruları aynı fakat yöntemleri farklı olan iki aile arasındaki aşk ve çatışmaları konu alır.

Başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu gibi isimlerin olduğu dizi, her Cuma 20.00'de Show TV'de izleyicilerle buluşuyor.