-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Sevilen drama ve aksiyon dizisi "Gaddar"ın 17. bölümünde heyecan dolu sahneler izleyicileri ekran başına kilitledi. Her Cuma saat 20.00'de izleyicisiyle buluşan Gaddar'ın son bölümünde Dağhan ve Aydan arasında tansiyon doruğa çıktı.

Dağhan, Korkut’un yaşayıp yaşamadığını öğrenmeye çalışırken, Korkut ise Ekber ile işbirliği yaparak planını devreye soktu. Korkut, Dağhan’ın önem verdiği dört kişiyi rehin aldı ve Dağhan’ı zorlu bir oyunun içine çekti. Ekber de bu durumu fırsat bilerek Müdür’ün en değerli varlığı olan kızını işin içine kattı.

Müdür, yıllar sonra yaklaşabildiği kızını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalınca hem Korkut’a hem de Ekber’e daha da bilenmiştir. Müdür, Dağhan, Kurt ve Enver, rehineleri kurtarmak için birlikte hareket ederken Korkut’un engelleriyle karşı karşıya kaldı. Zamanla yarıştıkları için başka kollardan da destek almak zorunda kaldılar.

Korkut, Leylâ’yla tekrar bağlantı kurmak istedi ancak ona tam olarak güvenemedi. Beraber geçirecekleri bir akşam Leylâ’nın yaptığı bir hamle, Korkut’un şüphelerini haklı çıkardı. Müdür'ün davranışlarının etkisiyle Nilüfer, daha agresif bir hale geldi ve baba-kız ilişkileri sarsıldı.

Öte yandan, Korkut, Dağhan’ı Aydan üzerinden tuzağa çekti. Aydan, Korkut’u karşısında görünce panikledi ve Dağhan’ın güvende olduğundan emin olmak için elinden geleni yaptı. Aydan’ın tehlikede olması fikri, Dağhan’ı çileden çıkararak Korkut’un karşısına tek başına dikilmesine neden oldu.

Dizinin ilerleyen bölümlerinde neler olacağı merak konusu. Gaddar, izleyiciyi ekran başına toplamaya devam ediyor.