-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Holzweiler, Londra'da gerçekleştirdiği 2024 Sonbahar Koleksiyonu defilesi ile doğa ve modayı buluşturdu. Modanın modern şehir yapıları ile evrildiği bu ortamda, Holzweiler markası köklerine sadık kalarak, koleksiyonunda mikorizal mantarlardan ilham aldı.

Holzweiler'in kurucu kardeşleri Andreas, Maria ve Susanne'nin öncülüğünde gerçekleşen bu ikinci gösteri, ikonik Tate Britain'de düzenlendi. Şal satışıyla başlayan mütevazı yolculukları, şimdi doğayla uyum içinde olan modanın öncüsü konumuna ulaştı.

Holzweiler, aslan yelesi mantarından ilham alarak ağır örgülerle birleşen büyük puff montları tasarladı. Koleksiyonun öne çıkan parçaları, "Super Mario" oyunundaki Super Mushroom kristalleriyle süslendi. Rahat kesimli tayloring detayları, gevşek kollu tasarımlar ile İngiliz sleaze estetiği bir araya getirilerek hem gece dışarı çıkarken hem de samimi bir pub buluşmasında kullanıma uygun şık bir rahatlık sunuyor.

Holzweiler'in doğayla bütünleşen bu yaratıcı koleksiyonunu izlerken, markanın moda dünyasındaki yolculuğuna tanıklık edebilirsiniz.