-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Rüya bütün çabalara rağmen bulunamamaktadır. Bu durum Yaman için dünyayı durdurur. Yanında Rüya olmayacaksa, savaşı sürdürme arzusu da tükenir. Neslihan ve Güven'in tek amacı, oğullarını ayakta tutmaya çalışmak olur.

Çağla, Rüya'yla ilgili yalan söyler ve Şebnem’den kalan, Serhan’ın suçlarını ispat eden ses kaydını saklamaya çalışır. Alaz, kardeşinin yalanına ortak olmak zorunda kalır. Alaz’ın kendini mahvetmesini engelleyecek tek kişi Asi'dir. Ancak Asi, önce ikizlerin ne sakladığını öğrenmeye kararlıdır.

Rüya'nın akıbeti netleştikçe, Yaman'ın öfkesinin odağına Şebnem oturur. Kızını da kendi günahları uğruna kurban eden Şebnem'i yakalamak, Yaman’ın tek amacı haline gelir. Serhan ise hayalini gerçekleştirmiş ve ailesiyle evine geri dönmüştür. Şimdi oyunlarını bozmadan Şebnem’i bulup saf dışı bırakması gerekmektedir. Ancak Şebnem, Serhan’ı da yanına sürüklemeden yanmamaya kararlıdır ve planını yapmıştır. Özellikle Rüya’ya olanlardan sonra, Serhan ve Şebnem arasında artık iki düşmanı karşı karşıya getiren bir durum söz konusudur ve bu çatışma herkesin kaderini etkileyecek güçtedir.

"Kimi kimden koruyorsunuz?" diye sorar Yabani. “Bizi sokaklardan mı, yoksa sokakları bizden mi?”

Henüz dört yaşındayken köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen Ali, on yedi yıl sonra evine Yaman olarak döner. Bu hikâye, gencin "Yaman Ali" olarak kendini yeniden var etme mücadelesinin hikayesidir.

Oyuncu kadrosunda Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın, Şebnem Hassanisoughi, Sezer Arıçay, Rojbin Erden, Seray Özkan, Güray Görkem, Aleyna Al gibi isimler bulunuyor.