-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Beste'nin, Meryem’e zarar vererek ailesini bir arada tutma çabasının yankıları devam ediyor. Zeynep’in Naim’in yanına dönme kararı, Levent ve Meryem’i şaşkına çevirdi. İkilinin bu kararın ardındaki sırrı çözme çabaları sürerken, Meryem kızının yanında olmak için dergahtan ayrılıyor; ancak orada hoş karşılanmıyor.

Bu süreçte Hasna ve Müyesser’in Birgül’ü yakalamasıyla, Sadi’nin Cüneyd’i yenmesi için büyük bir koz elde ediliyor. Levent, Beste ve Meryem, Naim’in Mira’yı, Zeynep’e karşı kullanma planını engellemek için Mira’yı yurtdışına göndermeyi planlıyor.

Öte yandan, Cüneyd’in post için vereceği sınav kadar önemli bir diğer mesele de Zeynep’le ilgilidir. Meryem, Zeynep’in kurtuluşu için Cüneyd’den önemli bir talepte bulunuyor. Ancak Cüneyd’i bekleyen başka bir tehlike daha var. Ailesinin intikamını alma yemini etmiş Affan, Levent’in Gülayşe’yle ilgili sırrı çözmeye yaklaşmasıyla Sadi’yi ikna ederek, Cüneyd’i durduracak bir günaha kalkışmayı planlıyor. Meryem, Levent ve Cüneyd, Naim’in karanlık planını ve Affan’ın tehlikesini bertaraf etmek zorundalar. Ancak Naim pes etmeye niyetli değildir. Cüneyd ise bu çatışmaların sonunda annesinin ölümüne dair hatıralarıyla yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Dizi, seküler bir Atatürkçü olan Levent ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in yollarının kesişmesine odaklanıyor. İnanç ve fikir ayrılıklarına rağmen, "evlat" söz konusu olduğunda anneliğin ve babalığın birleştirici gücünü vurguluyor.

Başrollerde Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Türek, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş ve Esma Yılmaz yer alıyor.

Dizinin türü drama olup, yapımını Gold Film üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Ömür Atay, senarist koltuğunda ise Şükrü Necati Şahin oturuyor.