-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Ekber'in görevi yerine getiremediğini öğrenen Arif Mübarek, şirketten tanıdığı bir tetikçiyi Ekber’in hizmetine verir. Dağhan ve Kurt, Arif’e ulaşabilmek için esas eve giden noktalardan birine baskın yapar. Bu durumu öğrenen Arif, herkesi harekete geçirir ve Dağhan ile Kurt'u hedef gösterir.

Dağhan’dan ayrılan Aydan çok öfkeliyken, Oya bu durumdan memnundur. Aydan, Enver’le iş birliği yaparak Dağhan’ı kızdırmanın yollarını arar. Kaset meselesi yüzünden Dağhan’la gerginliği devam eden Enver, bu iş birliğini kabul eder. Yağmur, Enver’le yaşadığı son olaydan sonra gördüklerini hazmedemeyerek aile evine döner. Fatma, Dağhan’ın da Aydan’dan ayrıldığını öğrenince, hem Enver’i hem de Dağhan’ı karşısına alarak durumu düzeltmeleri için akıl verir.

Leylâ, Korkut’un yardım teklifini kabul eder ve çeşitli isteklerini yerine getirmeye başlar. Müdür, Arif'in evine dışarıdan saldırmanın yeterli olmayacağını düşünür ve içeriye bir kadın muhbir sokma planı yapar, Leylâ’yı bu iş için ikna etmeye çalışır. Dağhan bu fikre karşı çıksa da, Leylâ ve Gürkan Arif’in evine sızarlar. Dağhan ve Müdür’ün örgütü bitirme çabaları devam ederken, Leylâ içeride elinden geleni yapar. Ancak küçük bir hata onları tehlikenin ortasında bırakır. Arif olayının yankıları sürerken, Dağhan Korkut’un yaşadığını öğrenir.