-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Mehmed, Bizans elçisinin öldürülmesinin ardından yeni hedefini açıkladı ve hazırlıkların ivedilikle başlamasını istedi. Urban’a da bu doğrultuda çalışmalarını hızlandırmasını söyledi. Mehmed Han, fetih hazırlıklarının yanı sıra adalet devrimini gerçekleştirme kararlılığında olup, bu amaçla Zağanos Paşa’yı Hızır Çelebi’ye gönderdi. Ancak Zağanos, eli boş döndü. Mehmed, Hızır Çelebi’yi ikna etmek için bizzat gitme kararı aldı.

Gülşah, Mihriban’dan uzaklaşan bir grubu bularak durumu Hala Sultan’a bildirdi. Gülşah, Mihriban’ın ihanet içinde olduğunu düşünmektedir. Hala Sultan, Gülşah’ı ikna etmek için çaba gösterecek mi? Durumu öğrenen Mara, Hala Sultan’ın iş birliği içinde olduğunu düşünmektedir ve Bahar’ın tüm söylediklerine rağmen ikna olmaz. Mara, Hala Sultan’ın izini sürer ve aralarındaki kavganın sonucu merakla beklenmektedir.

Bu sırada Konstantinos, hisar yapımını durdurmak istemektedir. Bu konuda Sfrancis ona yardımcı olabileceğini ve hisara baskın düzenleyebileceklerini söyler. Orhan da bu ekibin içindedir. Hisar yapımında çalışan Baliler, bu saldırılara karşı koyabilecek mi?

Oyuncu kadrosunda Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Fikret Kuşkan, Seçkin Özdemir, Tüba Ünsal, Sinan Albayrak, Esila Umut, Sena Çakır, Kenan Çoban, Bülent Alkış, Ertuğrul Postoğlu, Ayşegül Günay, Beyti Engin, Mim Kemal Öke, Emine Ün, Ali Sinan Demir, Kaan Yalçın, Sevinç Erol, Fahri Öztezcan, Ali Buhara Mete, Ulvi Alacakaptan, Sidar Tublek, Recep Çavdar, Tolga Akkaya, Cebrail Esen, Ecem Eker, Duygu Berberoğlu, Ali Nuri Türkoğlu, Turgay Tanülkü ve Perihan Savaş gibi isimlerin yer aldığı dizi, yoğun bir şekilde ilgi görüyor.