-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Ekber’in görevini yerine getiremediğini öğrenen Arif, şirketten tanıdığı bir tetikçiyi Ekber’in hizmetine verir. Dağhan ve Kurt, Arif’e bir adım daha yaklaşabilmek için esas eve giden noktalardan birine baskın yapar. Bu durumu öğrenen Arif tüm adamlarını seferber eder ve Dağhan ile Kurt’u hedef gösterir.

Dağhan’dan ayrılan Aydan oldukça öfkeliyken, Oya bu durumdan memnundur. Aydan, Enver ile iş birliği yaparak Dağhan’ı kızdırmanın yollarını arar. Kaset meselesi yüzünden Dağhan ile yaşadığı gerginlik henüz bitmemiştir, bu yüzden Enver iş birliğine evet der. Yağmur, Enver ile yaşadığı son olaydan sonra gördüklerini hazmedemez ve aile evine geri döner. Fatma, Dağhan’ın da Aydan’dan ayrıldığını öğrenince, Enver ve Dağhan’a durumu düzeltmeleri için akıl verir.

Leylâ, Korkut’un yardım teklifini kabul eder ve Korkut'un taleplerini yerine getirmeye başlar. Arif’in evine dışarıdan saldırmanın yeterli olmayacağını düşünen Müdür, içeriye bir kadın muhbir sokabileceklerini düşünüp, Leylâ’yı bu işe ikna etmeye çalışır. Dağhan buna şiddetle karşı çıksa da, Leylâ ve Gürkan Arif’in evine sızarlar. Dağhan ve Müdür’ün örgütü bitirme çabaları dışarıda devam ederken, Leylâ içeride elinden geleni yapar. Ancak küçük bir hata onları tehlike altına sokar. Arif olayının yankıları sürerken, Dağhan Korkut’un yaşadığını öğrenir.