-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Ömer Ademoğlu, babası Reşat’ın imam olarak görev yaptığı camide müezzin olarak görev yapmaktadır. Kısa bir süre önce annesini kaybeden Ömer, bu acıyı içinde taşırken, babası Reşat ve babaannesi Nezahat ile yaşamını sürdürmektedir. Üç kardeşin en küçüğü olan Ömer, annesi yerine koyduğu ablası Nisa’nın, babası ve ağabeyi Tahir’in onaylamadığı bir evlilik yaparak aileden kopması nedeniyle büyük bir ruhsal yara almıştır.

Ömer, ailesi içinde yaşanan bu kırgınlıklar ve çelişkilerden kaçmanın ve ruhunu onarmanın yolunu çizmeye başlamıştır. Çocukluğundan beri tutkuyla bağlı olduğu resim sevgisi, ailesinin engellemelerine rağmen devam etmektedir. Ancak Ömer’in hayatında tek tutku resim olmayacaktır. Günün birinde karşısına çıkacak olan, kendisinden yaşça büyük, dul ve çocuklu Gamze'ye aşık olacak ve bu aşkı sürdürebilmek için büyük engellerle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar gibi isimlerin yer aldığı dizide, Ömer'in içsel yolculuğu ve aşkı anlatılmaktadır. Dizinin yapımcılığını OGM Pictures üstlenirken, yönetmen koltuğunda Cem Karcı oturmaktadır. Senaryo ise Gülizar Irmak’a aittir.

Ömer dizisi, içsel çatışmaları ve büyük aşkla dolu hikayesiyle izleyicilerin karşısına çıkıyor.