-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Mesut, evine gelen kızları güvende tutmaya çalışıyor. "RAHATINIZA BAKIN KIZLAR"

16. Bölüm Özeti:

Ekber’in görevini tamamlayamadığını öğrenen Arif Mübarek, şirketten tanıdığı bir tetikçiyi Ekber’in hizmetine verir. Dağhan ve Kurt, Arif’e bir adım daha yaklaşmak için esas eve giden noktalardan birine baskın yapar. Bu durumu öğrenen Arif, çevresindekileri ayaklandırır ve Dağhan ile Kurt’u hedef gösterir.

Ayrılan Aydan çok öfkeli, bu durumdan memnun olan Oya ise fırsatı değerlendirir. Aydan, Enver’le iş birliği yaparak Dağhan'ı kızdırmanın yollarını arar. Kaset meselesi yüzünden gergin olan Dağhan, Enver’in bu iş birliğini kabul etmesine çok sinirlenir. Yağmur, Enver’le yaşadığı olaylardan sonra gördüklerini hazmedemez ve aile evine geri döner. Fatma, Dağhan’ın da Aydan’dan ayrıldığını öğrenince hem Enver’e hem de Dağhan’a durumu düzeltmeleri için akıl verir.

Leylâ, Korkut'un yardım teklifini kabul eder ve Korkut’un isteklerini yerine getirmeye başlar. Arif’in evine dışarıdan saldırmanın yeterli olmayacağını düşünen Müdür, bir kadın muhbir sokmayı planlar ve Leylâ’yı ikna etmeye çalışır. Dağhan bu fikre karşı çıksa da Leylâ ve Gürkan, Arif’in evine girerler. Dağhan ve Müdür’ün örgütü bitirme çabaları dışarıdan devam ederken, Leylâ içeride elinden geleni yapar. Ancak küçük bir hata onları tehlikeye atar. Arif olayının yankıları sürerken, Dağhan Korkut’un yaşadığını öğrenir.

Dizi Konusu:

Uzun süren askerlik görevinden dönen Dağhan’ın hayatı bıraktığı gibi değildir. Sevdiği kız Aydan ona haber vermeden gitmiş, kardeşi Rüzgar ise karanlık bir dünyanın içine düşmüştür. Dağhan’ın bir anda tepetaklak olan hayatının içinde gaddara dönüşüm hikayesi ele alınıyor.