-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Itiraf Eden Sahte Mehdi, Operasyon Sonucu Maskesini Düşürdü

En çok beklenen dram ve aksiyon dizisi "Gaddar"ın 16. bölümü izleyicileriyle buluştu. Uzun süreli askerlik görevinden dönen Dağhan'ın hayatı bambaşka bir yön alırken, sevdiği kişiden beklenmedik bir ayrılık yaşaması ve kardeşinin karanlık dünyaya adım atmasıyla hikayesi gittikçe karmaşık bir hal alıyor.

Son bölümde, Arif Mübarek'in tetikçileri tarafından sıkıntıya düşen Dağhan ve Kurt, Arif'e bir adım daha yaklaşabilmek için yeni bir hamle yapar. Ancak bu durum, Arif tarafından kısa sürede öğrenilir ve Dağhan ile Kurt, Arif tarafından hedef haline getirilir. Ayrıca Dağhan'ın sevdiği Aydan'dan ayrılması ve Aydan'ın Enver ile iş birliği yaparak Dağhan'ı daha da zor duruma düşürme planları işleri daha da karıştırır.

Yağmur'un Enver ile yaşadığı sarsıcı olaylar sonrası aile evine dönmesi ve Dağhan'ın Leylâ ile birlikte Arif'in evine sızma çabaları dikkat çekici sahneler arasında yer alıyor. Dağhan'ın örgütü çökertme çabaları devam ederken, içeride Leylâ'nın yaptığı küçük bir hata onları büyük bir tehlikeye atar. Bu durum, operasyonun seyrini ve karakterlerin kaderini etkileyen önemli bir dönüm noktası oluşturur.

"Gaddar", her Cuma yeni bölümleriyle dram ve aksiyon severlere bol heyecanlı anlar yaşatmaya devam ediyor. Yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Fatih Berk Şahin gibi başarılı isimlerin rol aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk oturuyor.