-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

DIMONI markası, 2024 Sonbahar koleksiyonuyla sokak modasının sınırlarını zorluyor. Her gün giydiğimiz temel kıyafetlere yeni bir bakış açısı sunan bu koleksiyon, cinsiyet ve siluet kesişimini cesur bir şekilde keşfediyor.

DIMONI Sonbahar 2024 koleksiyonu, yüksek moda koleksiyonlarından ilham alarak, desenleri, şekilleri ve detayları yeniden yorumlayarak herkesin gardırobunda yer bulabilecek parçalar oluşturuyor. Ultra feminen düğümler ve drapelerden, spor salonunun çetrefilli atmosferini anımsatan gündelik yırtık ve buruşuklara kadar, koleksiyon zıt unsurları ustalıkla harmanlıyor.

Koleksiyon, ironik hava fırçası baskıları ve ekran baskılı logolarla bu karşıtlığı devam ettiriyor ve karışıma oyunbaz bir dokunuş katıyor. "T T" ise giysi evrimine dalarak, katmanlama esansını ve likra, peluş, pamuk ve denim gibi teknik kumaşların birleşimini yakalıyor.

Herhangi bir moda tutkununun takip etmesi gereken bu zengin içerikle DIMONI, alışılagelmiş sokak giyim anlayışını yeniden tanımlıyor. Yeni trendlerle ilgili güncel kalmak isteyen herkes için bu koleksiyon kaçırılmaması gereken bir fırsat sunuyor.