-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

"Taş Kağıt Makas" dizisinin merakla beklenen 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide, kaderin ağlarını yırtmaya çalışan karakterlerden Umut, babası Rıza'nın cezaevinden çıkması için yeniden yargılandığı bir davada mücadele verecek. Acaba Umut, babasını adaletsizlikten kurtarabilecek mi?

Dizinin yeni bölümleri her çarşamba saat 20.00'de izleyiciyle buluşuyor. Hikaye, gücün haklı olduğu değil, haklının güçlü olması gerektiği bir dünya üzerine kurulu. Gecekondu mahallesinde büyüyen ve sıradışı bir hafıza yeteneğine sahip Umut, her yaşadığı anı detaylarıyla hatırlayarak babasının masumiyetini ispatlamak için bir savaş veriyor. Umut'un bu zorlu yolda en büyük destekçisi, olaylı bir otobüs yolculuğu sırasında tanıştığı Alev oluyor.

Öte yandan, derin yapıya biat eden Harun ve sosyopat Fecir de adalet mücadelesinin karşı tarafında yer alıyor. Alzheimer hastası babasını düşünerek hayatını tehlikeye atan Umut'un adalet arayışı, izleyenlere duygusal anlar yaşatıyor.

Dizide, Ekin Koç "Umut Tanrıkulu" karakteriyle, Serra Arıtürk "Alev Dönertaş" olarak, Ozan Güven ise "Harun Yakar" karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor. Kadroda ayrıca Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal gibi deneyimli isimler bulunuyor.

"Taş Kağıt Makas"ın bu heyecan dolu yeni bölümünü kaçırmamanız için sizleri ekran başına davet ediyoruz!