-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Son yayımlanan "Yabani" dizisinin 33. bölümünde yaşananlar izleyicileri derinden sarstı. Dizide, Rüya karakterinin kaybolması ve bulunamaması çevresindeki insanların duygusal çöküşlerine neden oldu. Yaman karakteri ise, sevdiği insanın yokluğu ile mücadele ederken, gerçeklerle yüzleşmek zorunda kaldı.

Bu sırada Alaz, ablası Çağla'nın yalanlarını öğrendi ve büyük bir çıkmaza sürüklendi. Çağla'nın, Serhan'ın suçlarını ispatlayan önemli bir ses kaydını sakladığı ortaya çıktı. Alaz, vicdani bir ikilemle karşı karşıya kalarak, ikiz kardeşi Asi'nin yardımıyla doğruyu bulmaya çalıştı.

Öte yandan, Yaman'ın öfkesi gitgide artarken, annesi Şebnem'in bencil kararları ailesini daha da derin bir dramın içine sürükledi. Serhan ile olan ilişkisi eskiden beri çalkantılı olan Şebnem, gittikçe köşeye sıkıştı ve kendi planlarını yapmaya başladı.

İşin ilginç yanı, Yaman karakterinin hikayesi de bir dönüş yaptı. Dizi, onun dört yaşındayken kaçırılmasını ve sokaklara düşmesini, ardından Yaman Ali olarak evine dönüşünü ve kendini yeniden keşfetme mücadelesini ekranlara taşıyor.

"Yabani", her cumartesi saat 20.00’de NOW platformunda yayınlanıyor. Hilal Yıldız tarafından kaleme alınan senaryoda, dram türüne yeni bir soluk getiriliyor ve karakterlerin iç dünyaları, duygusal derinlikleri ile dramatik yapısıyla öne çıkıyor. Gişe rekorları kırmaya devam eden dizi, izleyicileri her hafta yeni bir heyecana sürüklüyor.