-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Ferit ile Tarık, beklenmedik bir hesaplaşma içinde buluştu. "Yalı Çapkını" dizisinin 69. bölümünde gerilim doruk noktasına ulaşıyor. Ferit, henüz kimliğini keşfedemediği düşmanları yüzünden sürekli tetikteyken, oğlunun intikamını almak isteyen Mezide ile karşılaşır. Mezide, Gülgün üzerinden Ferit'i manipüle ederek ondan Hattuç'u getirmesini talep eder.

Bu süreçte doktorun verdiği bilgilerle kafası karışan Seyran, yaşadığı stres ve endişe ile hayatına yönelik önemli kararlar alma noktasına gelir. Yanındaki tuhaflığı sezen Ferit ise durumu çözmeye çalışırken, Gülgün'den iyi haber almayı umut eden Mezide ise beklenmedik bir kişi ile yüzleşir. Seyran'ın büyük sıkıntısını öğrenen Tarık, ona yardım etmek için elinden geleni yapar, fakat bu hamlesi onu Ferit'le karşı karşıya getirir.

Dizi, Antep'den zengin bir ailenin sorumsuz oğullarını evlendirmeleri sonucu yaşanan olayları ve İstanbul'a gelin gelen Antepli bir kızın başından geçenleri ele alıyor.

"Yalı Çapkını" her Cuma saat 20.00'de Star TV'de izleyicilerle buluşuyor. Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin otururken, senaryosu Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay tarafından kaleme alınmaktadır. Oyuncu kadrosunda ise Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi isimler yer alıyor.