-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Popüler Türk dizisi "Hudutsuz Sevda"nın heyecanla beklenen yeni bölümü, dram dolu anlara sahne olacak. Dizi, her perşembe akşamı saat 20.00'de NOW platformunda izleyiciyle buluşuyor.

Hikayede, Nihat'ın kışkırtmasıyla hata sonucu Tuncay Leto'yu öldüren Tamer'in yaşadıkları işleniyor. Leto ailesi, büyük bir yas içindeyken oğullarının ölümünün ardındaki sırrı çözmeye çalışıyor. Diğer yandan, bir çocuk sahibi olamayacağını öğrenen Zeynep, Halil İbrahim ile olan ilişkisini sonlandırıyor. Halil İbrahim, kişisel acılarına rağmen mücadelesine devam etmek zorunda.

Dizinin merkezinde Halil İbrahim'in intikam arayışı yer alıyor. Kan davası yüzünden babasını kaybettikten sonra İstanbul'a sürülen Halil İbrahim, yıllar sonra Karadeniz'e geri döner. Burada Yasemin ile evlenmeyi planlayan Halil İbrahim için hayat, beklenmedik olaylarla doludur. Zeynep'in hayatına girmesiyle Halil İbrahim'in dünyası tamamen değişir ve intikam ateşi daha da alevlenir.

"Hudutsuz Sevda"daki bu gelişmeler, karakterler arasında daha fazla gerilim ve dram yaratıyor. Önümüzdeki bölümlerde Halil İbrahim'in intikam yolcuğunun nasıl sonuçlanacağı merak konusu.