-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Meryem'in stratejik hamlesi sonucunda bir tarikat üyesinden birkaç kişi gözaltına alınırken karışıklıklar da aynı hızla devam ediyor. Gözaltına alınanlar arasında Cüneyd, Sadi Hüdayi, Hasna ve Naim bulunuyor. Diğer yandan, küçük Zeynep, Çocuk İzleme Merkezi'ne yerleştiriliyor. Bilinmeyen bir ihbarcı yüzünden durumdan Levent'i sorumlu tutan Sadi Hüdayi ise, Cüneyd'in sağlığı kadar itiraflarından da endişe duymaktadır.

Tarikatta yaşanan kaos ortamından faydalanmayı amaçlayan Affan, Sadi Hüdayi'ye riskli bir teklifte bulunur. Cüneyd ise dedesiyle görüşebilmek için onu aramaktadır. İleri saatlerde Sadi Hüdayi'nin liderlik koltuğuna oturmak üzereyken, Cüneyd yüzlerce yıllık tarikat geleneğini kullanarak amcasına meydan okumaya karar verir. Öte yandan, İrfan Bey'in baskılarına aldırış etmeyen Levent, Zeynep'i kurtarmak için Meryem ile doğrudan karşı karşıya gelir.

Dizi, farklı yaşam görüşlerine sahip biri olan seküler Levent ve derin bir tarikatın içinde bulunan Meryem'in hayatlarının kesişmesini ve inançlarının farklılıklarına rağmen ortak bir noktalarının, annelik ve babalık duygularının gücünün altını çiziyor.

Bu dram dizisi, insanları bölünmüşlük yerine birleşmeye ve farklılıklarına rağmen ortak yanlarını keşfetmeye teşvik ediyor.