-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Şahane Hayatım dizisinin 25. bölümünde, Didem'in Onur ile olan görüntüleri ortaya çıkınca Didem, Şebnem ve Melisa'ya karşı bir video yayınlama eylemiyle misilleme yapar. Bu video sosyal medyada büyük bir ses getirir. Ancak Şebnem, videonun etkisini üzerinden atarak, Didem'in elindeki Mange isimli ögeleri alma kararı alır ve Didem'i zayıf noktasından vurur. Onur ise, kendi ve Didem’in videosunu çeken Ahmet'i bir tuzağa düşürmek için harekete geçer ve Ahmet, köşeye sıkışınca Mesut'tan yardım ister.

Bu duruma sinirlenen Didem, intikam duygularıyla daha da hırslanır ve Onur'dan Şebnem'in yaşadığı evi ele geçirmesini talep eder. Onur, evde zaten Şebnem'in kalmasını istemediği için evi boşaltması için ona ihtar gönderir. Ne yapacağını bilemeyen Şebnem'e ise Mesut yardım eli uzatır.

Didem'in saldırılarına karşı Şebnem ve Melisa birlikte mücadele ederken, dizi dinamiklerinde ve ilişkilerde de değişimler meydana gelir. Dizi, Şebnem'in geçmişteki suçlarla dolu hayatından sıyrılıp, hakkaniyetli bir yaşam sürmeye çalışmasını odağına alıyor.