-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Yabani'nin yeni bölümünde, Alaz ve kardeşlerinin annelerinin evlilik kararına tepkileri dikkat çekiyor. Anne ile evlenecek olan adamın varlığını kabul etmeyen Alaz, "O adam varsa biz yokuz!" sözleriyle karşı çıkışını dile getiriyor.

Dizinin son bölümünde Neslihan ve Güven, yirmi yıl süren aşklarına yeniden sımsıkı tutunurken, Serhan'ın onlar için hazırladığı tuzağın patlamasını bekliyor. Ancak aşkın engelleri aşabileceğine inanan çift, bu zorlukların üstesinden gelmeye kararlı. Öte yandan, Yaman ve Alaz gibi kardeşler, birbirlerini yeni yeni kabullenmeye başlıyor. Alaz'ın Asi'ye duyduğu aşk ise sınıf farkı nedeniyle sınavdan geçiyor.

Yaman'ın geçmişte kimler tarafından kaçırıldığına dair sır perdesi de aralanmaya başlıyor. Neslihan’ın mutlu günler yaşadığını düşünen Feride, elindeki bilgileri polisle paylaşırken, Elif ise Şebnem ve Rüya'nın peşinde. Rüya, annesinden gerçekleri öğrenmeye çalışsa da Yaman'a bunları açıklayıp açıklayamayacağı belirsiz. Yaman ve Rüya'nın aşkı, gerçeklerin ve güvenin sınavından geçiyor.

Dört yaşında bir aileden kaçırılarak sokaklarda yaşamaya başlayan Ali, on yedi yıl sonra Yaman Ali olarak evine döner. Bu dönüş hikayesi, genç bir adamın kendi kimliğini yeniden kazanma mücadelesini anlatıyor.

Yabani, dram türünde izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin yapımını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp üstlenirken, yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun oturuyor. Hikaye ve senaryo çalışmasını ise Hilal Yıldız yürütüyor. Yapımını NTC Medya'nın üstlendiği dizi, her cumartesi akşamı saat 20.00'de NOW platformunda yayımlanıyor.