-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

29 Nisan 2024, Pazartesi - Son bölümde tarikat içinde yaşanan gergin anlar, Meryem'in stratejik hamlesiyle daha da karmaşık bir hal aldı. Meryem'in hamlesi sonrası, tarikatın etkin isimleri arasında yer alan Cüneyd, Sadi Hüdayi, Hasna ve Naim polis tarafından gözaltına alındı. Bu esnada Zeynep, Çocuk İzleme Merkezi'ne yerleştirildi. Gözaltında olan Cüneyd'in sağlık durumu ve itirafları, dedesi Sadi Hüdayi tarafından endişeyle takip edilmekte.

Dergahtaki bu karışıklığı fırsat bilen Affan, Sadi Hüdayi'ye, Mürşid ile ilgili tehlikeli bir teklifte bulundu. Cüneyd ise dedesiyle görüşebilmek için onu aramaya koyuldu. Günün ilerleyen saatlerinde Sadi Hüdayi'nin dergah liderliğini üstlenmek üzere olduğu sırada, Cüneyd amcasına meydan okuyarak yıllardır süregelen bir dergah adetini devreye soktu. Öte yandan Levent, İrfan Bey'in baskılarına rağmen kızı Zeynep'i kurtarmak için Meryem'le yüzleşmeye hazırlandı.

Dizi, fikir ve inanç ayrılıkları bir yana, bir anne veya babanın çocukları için sergilediği fedakarlıkları ve birleştirici gücü ön plana çıkarıyor. Drama türündeki 'Kızıl Goncalar' her Pazartesi NOW platformunda izleyici ile buluşuyor. Dizinin başrollerini; secular bir Atatürkçü karakter olan Levent'i canlandıran Özcan Deniz ve muhafazakar bir tarikat içinde yaşayan Meryem karakteri ile Özgü Namal paylaşıyor.