-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

? Popüler dizi "Kızılcık Şerbeti"nin 59. bölümü ekrana geldi. Abdullah'ın Pembe'ye yapılanların arkasında Alev'in olmadığını öğrenmesiyle yaşananlar dizinin en dikkat çeken olayıydı. Abdullah, bu gerçeği öğrendikten sonra ilişkisini gözden geçirir ve sevdiği kadınla bir arada olmaya karar verir. Ancak ikili, ilişkilerini şimdilik gizli tutma kararı alır.

? Diğer bir yan hikayede ise Nursema ve Umut çiftinin evliliklerinde sorunlar yaşandığı görülüyor. Şüpheli bir geçmişleri olan çift, Umut'un Nursema'dan utanıyor olabileceği hissine kapılır. Bu nedenle çift arasında anlaşmazlık yaşanır ve Nursema, babasının evine dönmeye karar verir. Umut ise bu olumsuz durumu Rüzgar'a atfeder.

? Nilay'ın merakla beklediği DNA testi sonuçları da izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyordu. Sonunda önemli bir bulguya ulaşıldı ve izleyicilerin merakı giderildi.

? Çimen'in aşkı uğruna yaşadığı zorluklar da diziye damga vuran konulardan biri. Kararlılığı ve fedakarlığı sayesinde genç kadın, zorlukların üstesinden gelmeye çalışır ve izleyicileri duygusal anlamda etkiler.

? Görkem ve Fatih'in gece eğlencesi, Ünal ailesi tarafından olumlu karşılanmazken, anne vefatıyla ortaya çıkan üzücü olay, aileyi bir araya getirir ve bu konunun önemi artar.

? Nursema, Umut'la son kez yüzleşme anlarında izleyiciyi etkileyen sahneler yaratıyor. Bu karşılaşma, acı bir gerçekle yüzleşmeyi gerektirir.

? Kısacası, 'Kızılcık Şerbeti', geleneksel ve modern yaşam tarzlarının kesiştiği, duygusal ve toplumsal konuları ele alan bir aşk hikayesi sunuyor. İki farklı dünya arasında sıkışmış aşkın ve aile dinamiklerinin anlatıldığı dizi, her hafta yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına çekmeyi başarıyor ve Show TV'de yayınlanıyor. #KızılcıkŞerbeti #dizi #haber #gazeteci #televizyon #showtv