-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Uzun soluklu dizi Arka Sokaklar, merakla beklenen yeni bölümünde ekip, bir casusluk skandalının ardından zorlu bir süreçle karşı karşıya kalıyor. İstanbul'un çeşitli köşelerinde adaleti sağlamak için mücadele eden polis ekibinin hikayesini konu alan dizi, seyircilerine heyecan dolu anlar yaşatmaya devam ediyor.

Yeni bölümde ekip maalesef üst düzey bir yetkilinin dikkatini çeken bir misyonu başarıyla tamamlayamıyor. Bu durum güven kaybına neden oluyor ve ekip soruşturmanın dışında bırakılıyor. Görevden uzaklaştırılan polisler, bu zorlu kararla nasıl başa çıkacaklarını düşünürken, arka sokaklarda adalet arayışına devam ediyorlar.

Rıza Baba'nın liderliğindeki ekip, bu haftaki bölümde yeni bir vakayla karşı karşıya kalıyor. Eşinden şiddet gören bir kadını korumak için harekete geçen ekip, şiddet uygulayan kocanın tutuksuz bırakılmasının ardından eşine yönelik tacizine son vermek için mücadele ediyor. Aylin'in adaletsizliğe karşı sert bir tepki gösterdiği bu vakada, ekip zorluklarla dolu bir görevi yerine getirmeye çalışıyor.

Arka Sokaklar, seyircilerini her Cuma akşamı saat 20.00'de ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizi, her bir karakterin benzersiz hikayesi ve İstanbul'un farklı yüzlerine tanıklık etme fırsatı sunarken, birbirinden heyecanlı maceralarıyla seyircileri büyülüyor.

#ArkaSokaklar #dizi #televizyon #polis #adalet