-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Show TV'nin sevilen dizisi "Bahar", yeni sezonuyla birlikte izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Salı akşamları yayınlanan dizi, 10. bölümünde yine duygusal anlar yaşatacak. Bahar karakterinin ani hastalığı, dizinin hikayesini etkileyecek ve izleyicilere yeni sürprizler sunacak. Aynı zamanda aile kavramı ve evlilik içindeki çatışmalara da odaklanan dizi, Evren karakterinin Timur'a karşı rekabetini de derinleştiriyor.

"Mücadele ve yeniden doğuş" temasıyla dikkat çeken "Bahar" dizisi, komik ve hüzünlü olayların bir arada olduğu sahnelerle izleyicilere umut dolu bir yolculuk sunuyor. Dizinin başrol oyuncuları arasında Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak gibi yetenekli isimler yer alıyor. Ayrıca Hatice Aslan ve Ecem Özkaya gibi başarılı oyuncular da dizinin kadrosunu güçlendiriyor.

MF Yapım tarafından hazırlanan ve Neslihan Yeşilyurt'un yönettiği "Bahar" dizisinin senaryosu Ayça Üzüm tarafından kaleme alınmıştır. Her bölümüyle gerçek hayattan kesitler sunan dizi, gelecek bölümde nelerin yaşanacağı merakla bekleniyor.