-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Dram Dolu Anlar: Korkma Ben Yanındayım'ın 5. Bölümünde Geçmişin İzleri

Popüler dizi "Korkma Ben Yanındayım"ın beşinci bölümü, ince detaylı hikayeler ve yoğun duygusal anlarla dolu. Ailelerin ve gençlerin hayatları, beklenmedik bir hamilelik olayıyla beklenmedik bir yönde ilerliyor.

İnci karakterine hayat veren Nilsu Berfin Aktaş, üniversite hayalleriyle meşgul olan genç bir kızken, beklenmedik bir durumla karşılaşıyor. Okul sahibinin oğlu Mert'ten hamile kalan İnci'nin hayatı, sosyal ve ailevi baskılar nedeniyle daha da zorlaşıyor. Mert'i canlandıran Eren Ören, zengin bir okul sahibinin oğlu olarak, sorumluluklar ve beklentiler arasında sıkışmış bir genç rolünde izleyici karşısına çıkıyor.

Bu durum karşısında her iki aile de büyük zorluklar yaşıyor. İnci'nin ailesini canlandıran Günay Karacaoğlu ve Şevket Çoruh, kızlarının başına gelenler karşısında hem üzüntü hem de destek rolünü üstleniyorlar. Turgut ve Aylin karakterlerini canlandıran Murat Aygen ve Didem Balçın ise, olaylara farklı açılardan yaklaşarak, karmaşık duyguları ve evlilik içi dinamikleri sergiliyorlar.

Dizide ayrıca Durukan Çelikkaya, Serhat Özcan, İpek Türktan, Erdem Kaynarca ve Fahriye Kesimal gibi yetenekli oyuncular da yer alıyor. Her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyen dizi, karakterlerin etkileşimleri ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çekiyor.

Fatih Aksoy'un yapımcılığını üstlendiği "Korkma Ben Yanındayım", Merve Çolak'ın yönetmenliğinde ve Erkan Birgören'in kaleme aldığı bir dizi. Her bölümüyle izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor. Özellikle gençlerin ve ailelerin hayatlarını etkileyen olaylarla dolu bir toplumsal dram hikayesini ekrana taşımaya devam ediyor.

#KorkmaBenYanındayım #dizi #televizyon #dram #aile #gençlik #hamilelik