-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Popüler televizyon dizisi "Ateş Kuşları", 51. bölümüyle seyircisini ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Son bölümde yaşanan gelişmeler izleyicileri soluksuz bir bölüm beklediğinin işaretlerini veriyor.

Özgün hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken "Ateş Kuşları" dizisinde bu kez, Ali'nin Barbar üzerindeki baskısını artırması ve Barbar'ın beklemediği bir durumla karşı karşıya kalması gibi gelişmeler öne çıkıyor. Gülayşe'nin hastalığından ötürü yaşadığı ruhsal çöküntü, onun Barbar'dan uzaklaşma çabasını gündeme getiriyor. Ancak aşklarının gücü, bu çabalara engel olacak gibi duruyor. Gülayşe ve Barbar'a bebek müjdesi gibi sevinçli anlar da bu bölümde yaşanacak.

Öte yandan Kara ve Ayça arasında gelişen duygusal yakınlaşma dizinin gidişatına yeni bir soluk katarken, Zıpkın ve Sare'nin nişanlanması, Çino'nun Sultan'a yaptığı evlilik teklifi gibi olaylar dizinin romantik yönünü güçlendiriyor. Sultan'ın cevabı ise merak konusu olmaya devam ediyor.

"Bozdağ Film" yapımında Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği yapımcılık görevi ve Bülent İşbilen yönetmenliğinde şekillenen dizinin senaryosu İsa Yıldız, Ayça Mutlugil, Serdar Oğuz, Zeynep Uzma, Mahmut Bora Erdem tarafından kaleme alınıyor. Oyuncu kadrosunda İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik, Saygın Soysal ve daha pek çok yetenekli isim yer alıyor.

Duygu dolu yeni bölümün hikayesinin ve karakterlerin derinleşen yaşantılarının sergileneceği "Ateş Kuşları"nın yeni bölümü, izleyicileri Cuma günü ekran başına davet ediyor. Dizi, her bölümde olduğu gibi bu bölümde de tutkulu aşkları, sırları, dramı ve aksiyonda doruk noktaları ile seyirciyi kendine bağlamayı vaad ediyor.

#AteşKuşları #televizyon #dizi #Ali #Barbar #Gülayşe #romantik #Sultan #BozdağFilm