-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Televizyon ekranlarının ilgiyle takip edilen yapımlarından biri olan "Ömer" dizisinde bu hafta heyecan dorukta. Rahmi'nin Fatma'ya evlenme teklifi etmesiyle başlayan gelişmeler, Nuran'ın annesini bu evlilikten vazgeçirmek için dayısı Yılmaz'ı olaya dahil etmesiyle daha da karmaşık bir hal alıyor. Yılmaz'ın varlığı, zaten karışık olan durumu daha da içinden çıkılmaz bir noktaya taşıyor.

Dizinin merkezinde yer alan karakterlerden Çiçek, Reşat ile Nurhayat arasında şüphelendiği ilişkinin gerçekliğini öğreniyor ve bu durum karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşarken, Reşat'ın gergin hali de dikkat çekiyor. Kendisi de tehlikeli sularda yüzmekte olan Reşat, öfkeli bir babanın oğluna verdiği tavsiyelerle ekrana geliyor; Ömer'i Gamze'den uzak durması ve hayatında yeni bir sayfa açması konusunda uyarıyor. Öte yandan Nisa, mektuplarıyla merak uyandıran gizemli hayranıyla yüz yüze gelerek büyük bir sürpriz yaşıyor.

Gamze ve Ömer'in boşanma aşamasındaki ilişkileri ise gururları yüzünden itiraf edemedikleri bir sevgiye sahne oluyor. İkili, Fatma ve Rahmi arasındaki problemleri çözmeye çalışırken eski yakınlıklarını yeniden keşfetme şansı buluyor. Ancak tüm bu çabalar, beklenmedik bir durumun ortaya çıkışıyla Yılmaz'ın karşısında sıkıntıya düşmelerine neden oluyor.

Dizinin başrollerini başarılı isimler Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay paylaşırken, Merve Dizdar ve diğer yetenekli oyuncuların performanslarıyla da dikkat çekiyor. Her Pazartesi akşamı seyircisiyle buluşan "Ömer", dramatik hikayesi ve güçlü karakterleriyle izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yapım şirketi OGM Pictures imzasını taşıyan dizinin yönetmen koltuğunda Cem Karcı otururken, senaryosunu Gülizar Irmak kaleme alıyor.

#Ömerdizi #SelahattinPaşalı #GökçeBahadır #BarışFalay #MerveDizdar #dizi #televizyon #haber #Gazetecilik5n1k