-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Star TV'nin sevilen dizisi Ömer, yeni bölümleriyle izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Hikayenin 51. bölümünde, aşk, dram ve aile içi çatışmaların yanı sıra beklenmedik olaylar seyircileri derinden etkiledi.

Rahmi'nin beklenmedik evlilik teklifi etrafındaki olaylar büyümeye devam ediyor. Nuran, annesini evlilik fikrinden vazgeçirmek için Yılmaz'ı devreye sokuyor ancak Yılmaz'ın gelişi işleri iyice karıştırıyor ve olaylar beklenmedik bir hal alıyor.

Diğer bir yandan, Reşat ve Nurhayat arasında beliren gizemli ilişki Çiçek'in şüphelerini uyandırıyor. Reşat'ın içinde bulunduğu durum ve artan gerilim ona Gamze'den uzak durması gerektiğini hatırlatıyor. Nisa ise mektuplar aracılığıyla iletişim kurduğu gizemli hayranıyla bir yüzleşme fırsatı yakalıyor.

Ömer ve Gamze ise gurur yapısının gölgesinde birbirlerine duydukları sevgiyi ifade etmekte zorlanıyorlar. Fatma ve Rahmi arasında yaşananlar ise onlar için bir yakınlaşma fırsatı oluşturuyor. Ancak tüm bu gelişmeler, karakterleri hiç beklemedikleri bir anda Yılmaz ile karşı karşıya getiriyor.

Dizinin ana karakteri Ömer Ademoğlu, babası Reşat'ın imam olduğu dini bir çevrede yetişmiş ve müezzinlik yaparak ailesine destek olan genç bir adamdır. Ömer, annesinin yokluğu ve aile bireylerinin yaşadığı sıkıntılara rağmen resme olan tutkusunu sürdürmeye kararlıdır. Hayatının dönüm noktalarından biri, daha yaşlı, dul ve bir çocuk annesi olan Gamze ile yaşadığı aşktır.

OGM Pictures tarafından yapılan Ömer dizisinin başrollerini Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay gibi isimler paylaşıyor. Dizi her Pazartesi günü Star TV'de izleyicileriyle buluşuyor. Yapımcılığını OGM Pictures üstlenirken, yönetmen koltuğunda Cem Karcı bulunuyor. Senaryo ise Gülizar Irmak tarafından kaleme alınıyor.

#Ömer #StarTV #dizi #aşk #dram #gamze #rahmi #rezat #nisa #yılmaz #cicek #televizyon #haber