-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Yakın zamanın en dikkat çekici dizilerinden biri olan "Yabani" her hafta salı günü izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Bu haftaki bölümde, Yaman'ın intikam hırsı ile dolu hikayesi daha da karmaşık bir hal alıyor.

Dizi, yalnızca Yaman'ın intikam arayışını değil, aynı zamanda Soysalan Hastanesi'nin içinde bulunduğu durumları da ele alıyor. Hastanenin başhekimi olan Serhan'ın kararları, hastaneyi ve onun çevresindeki insanların hayatlarını tehlikeli bir oyunun içine çekebilir. Serhan, hastaneyi karanlık işler için kullanmayı planlayan Zafer'in kirli planlarına karşı direnecek midir yoksa ailesinin güvenliği uğruna boyun eğmek zorunda mı kalacaktır?

Öte yandan, hastane yönetimindeki diğer karakterler de kendi kişisel sorunları ile mücadele etmekte. Neslihan ve Güven arasında gelişen durumu Özge'nin nasıl yöneteceği merak konusuken, Neslihan oğullarının karıştığı işlerin farkına varıyor ve onların geleceği konusunda endişeleniyor.

Kardeşler Asi ve Cesur da, Zafer ile yüzleştikten sonra geçmişleriyle tekrar yüzleşmek zorunda kalıyorlar. Rüya ve Şebnem arasındaki ilişkilerin nasıl geliştiği ve Şebnem'in hamileliği ile ilgili sırların açığa çıkıp çıkmayacağı ise hala belirsizliğini koruyor.

Her bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitleyen "Yabani" dizisinin yeni bölümleri, her Salı akşamı saat 20:00'de NOW platformunda yayınlanmaya devam edecek. Hikayesi ve etkileyici oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, dram dolu sahneleri ve gizemli olay örgüsüyle seyirciyi heyecanlandırmayı sürdürüyor. Yaman'ın kendi kimliğini ve ailesini arama mücadelesi, bu hafta serüvenine kaldığı yerden devam edecek.

#yabani #dizi #intikam #hastane #dram