-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Atıf'ın önüne geçerek kurşunun hedefi olan Ziya, hayatı ve ölümü ayıran ince çizgide mücadele ederken, bu olay ailede büyük bir şok yaratır. Bekleyişin devam ettiği anlarda, Filiz, Ziya için bir fedakârlık yapar.

Naz ve Kadir, ilişkilerini aile büyükleriyle paylaşarak ileri bir adım atmaya karar verirler. İlişkileri konusunda olumlu düşünmeyen Filiz ve Yüksel ise, bu durumu değiştirmek için iş birliği yapmayı planlarlar.

Dedesine kurşun sıkanlardan intikam almaya karar veren Mete, Kadir'in desteğiyle Akın'a bir mesaj gönderir. Naz ve Kadir ise ilişkileri hakkında aldıkları önemli kararı açıklamak üzereyken, onları beklenmedik bir sürpriz karşılar.

Mete ve Naz, zengin ve güçlü ailelerin ayrıcalıklı çocukları olarak birbirlerinden kopamamış ve evlilik yolunda ilerlemektedirler. Ancak, Naz’ın çocukluk arkadaşı İncila’nın ani bir şekilde Mete'nin karşısına çıkması, Mete’nin hayatında verdiği tüm kararları yeniden sorgulamasına neden olur. Bu karşılaşma, Mete’nin gerçek aşkı bulmasına olanak tanıyabilecek midir?