-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Gaddar 15. bölümde, Dağhan, Korkut ve kardeşleri yüzünden yaşadıklarının ardından büyük bir içsel dönüşüm yaşamaktadır. Dağhan, gaddarlığın bedelini ailesine ödettiği için pişmanlık duyarak, babasının hayatını değiştirme konusundaki nasihatlerine kulak vermeye karar verir. Ailesine ve babasının ona bıraktığı dükkâna sahip çıkarak yeni bir başlangıç yapma yolunda adımlar atar.

Dağhan, kaybetmek istemediği Aydan'a bir randevu teklif ederken, Oya ise kızı bir beladan daha kurtardığını düşünmektedir. Ancak, Dağhan’ın eylemleri Oya'yı yeniden çaresiz bırakır.

Dağhan’ın yeni hayatı için attığı adımlar, Müdür’ün ona ayarladığı bir iş ve Mesut’un kapısına gelen bir kadının ortaya çıkışıyla altüst olur. Arif Mübarek adında bir adamın elinden kaçmış olan bu kadının anlattıkları Mesut’u çılgına çevirir ve Dağhan’dan yardım istemesine neden olur. Ancak, Dağhan'ın yardım teklifini reddetmesi Mesut’u yalnız bırakır. Buna rağmen Mesut, kızı kurtarmaya kararlıdır çünkü kız onun zaafı haline gelmiştir.

Olaylar esnasında Mesut’un yaşadıkları Dağhan’ı öfkelendirir ve içerideki ve dışarıdaki “gaddar” seslerini bastırmaya çalışarak yola devam etmeye kararlıdır. Ancak, bu işten kolayca sıyrılamayacağını anlar çünkü gaddarlık onun bir parçası olmuştur. Son bir iş yaparak bu belayı alt etmeye karar verir. Ancak bu karar, Enver’i rahatsız eder ve yaşanacaklar, Enver’in saklamaya çalıştığı bir sırrını ortaya çıkaracaktır. Bu sır, Enver ve Dağhan’ı yeniden karşı karşıya getirir. Dağhan, kimseyi dinlemeyerek savaşmaya kararlıdır, fakat işler düşündüğü kadar basit değildir. Dağhan kendini tehlikeli bir örgütün ortasında bulur ve yaptığı her hareket onu örgütün hedefi haline getirir.