-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Mira’nın gerçek ailesinin peşine düşmesinden korkan Levent, onu ikna edebileceğine inandığı Meryem’den yardım ister. Bu süreçte Meryem, Suavi’nin sırrına ihanet etmek ve Levent’e yalan söylemek arasında kalır ve Suavi’yi ötanazi kararından vazgeçirmeye çalışır.

Bu arada, Zeynep’e oynanan oyun yüzünden onunla arası açılan Cüneyd bir buhrana sürüklenirken, Hasna’nın etkisi altında kalan Sadi, durumu kendi iktidarını pekiştirmek için bir fırsat olarak görür. Ancak Zeynep, kovulmuş bir eş olarak karşılaşacağı zorluklara teslim olma niyetinde değildir ve annesinin itirazlarına rağmen büyük bir riske girerek olaylara müdahil olur.

Meryem’i ailesinden uzak tutmak isteyen Beste ise önemli bir koz elde eder. Sadi’nin Levent ve ailesini de davet ettiği ve Cüneyd’i sıkıştıracağı iftar daveti, büyük sırların açığa çıkmasıyla sonuçlanır.

Kızıl Goncalar dizisi, seküler bir Atatürkçü olan Levent ile muhafazakar bir tarikatın mensubu Meryem’in yollarının kesişmesini konu alıyor. Dizi, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen anne ve baba olmanın birleştirici gücüne dikkat çekiyor.