-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Gaddar dizisinin 5. bölümünde olaylar iyice kızışıyor. Müdür, Dağhan’a yeni bir hedef verirken, Dağhan bu işi tamamladıktan sonra Müdür’le bağlantısını kesmeyi planlıyor. Ancak Müdür’ün, Enver Baltacı ile mücadelede yardım teklif etmesi Dağhan’ın aklını karıştırıyor. Müdür’ün zaman zaman Şirket’ten bağımsız hedefler belirleyip, kötü insanları cezalandırdığı ortaya çıkıyor. Bu durum, zor durumdaki insanlara yardım etmekten ve kötüleri cezalandırmaktan haz almaya başlayan Dağhan’ı yeni bir yol ayrımına getiriyor. Müdürle olan zorunlu ilişkisi ise yeni bir boyut kazanıyor.

Dağhan yeni hedefinin peşinde koşarken, Enver de ona tuzak kurmanın peşindedir. Yağmur’a verdiği söz nedeniyle Dağhan’a doğrudan saldıramayan Enver, onu tetikçi olduğunu ispatlayarak hapse attırmaya çalışır. Öte yandan, babasına meydan okuyan Enver, Yağmur’la ani bir evlilik kararı alır. Bunu öğrenen Ekber Baltacı’nın sert tepkisiyle iki aile karşı karşıya gelir.

Enver’in Dağhan’ı bitirme planının bir diğer ayağı ise Aydan’dır. Enver, Aydan’ı kendi tarafına çekip Dağhan hakkında bilgi almak için ona ciddi vaatlerde bulunur. Aydan’ın annesi Oya da, kızının Enver’e yardım etmesini destekleyerek ona psikolojik baskı yapar.