-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Yalı Çapkını dizisinin 47. bölümü izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. Seyran, Pelin'in Pırıl’ın kuzeni olduğunu öğrenince, kendilerine tuzak kuran kişinin Pelin olduğuna dair şüphesi güçlendi. Ferit ise bu süreçte kendini çıkışsız ve gergin hissediyor. Seyran ise tüm bu olaylar ışığında çocuk sahibi olma fikrine sıcak bakmaya başlıyor.

Kazım, Suna ve Kaya'nın düğün hazırlıklarını büyük bir hızla organize ederken, Nükhet, Suna'nın tüm gerçekleri bilmesine rağmen sessiz kalmasına anlam veremiyor. Halis Ağa’nın Seyran'a tüm gerçekleri açıklamak için onu yanına çağırmasıyla olaylar daha da tırmanıyor. Aynı zamanda Asuman, Orhan ve Dicle'yi birlikte görüyor, bu durum ikili ilişkilerde karmaşa yaratıyor.

Ferit, Pelin’i ve bebeğini Şehmuz’un elinden kurtarmak amacıyla ona bir teklifte bulunuyor. Suna, Ferit ve Abidin’in sakladığı Pelin’i görüp onun hamile olduğunu anladığında ise olaylar iyice karışıyor.

Antep'in güçlü bir ailesinin sorumsuz oğlunun evlendirilmesiyle başlayan hikâyede, önemli bir ailenin kızı olmasına rağmen, Antep'te tanımadığı biriyle evlenip İstanbul’a gelin gelen genç bir kadının başından geçen olaylar anlatılıyor.

Dizide, Seyran rolünde Afra Saraçoğlu, Ferit rolünde Mert Ramazan Demir, Halis Ağa rolünde Çetin Tekindor, Nükhet rolünde Şerif Sezer, Asuman rolünde Gülçin Şantırcıoğlu ve Orhan rolünde Emre Altuğ yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin otururken, senaryoyu ise Mehmet Barış Günger kaleme aldı. Dizinin yapımını OGM Pictures üstleniyor.