-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Meryem, Zeynep'i ikna etmeye çalıştı ancak ölümle burun buruna kaldıkları bir olayla karşılaştılar.

Kaçmayı başaramayınca çaresizce dergaha dönmek zorunda kaldılar. Fakat döndüklerinde Zeynep’i, Cüneyd’e eş olmanın zorlukları beklemektedir.

Zeynep konusunda kendini suçlayan Suavi, ötanazi işlemlerini başlatmak için Meryem’i kullanmayı düşündü ancak bu plan yaşlı adam için büyük bir tehdit haline geldi.

Feyza'nın Zeynep’e duyduğu kıskançlık, Zeynep’in Cüneyd’in sırrına ihanet ettiği şeklinde büyük bir iftiraya dönüştü ve Zeynep, Cüneyd’in karanlık yüzüyle tanıştı.

Bu sırada Mira'nın hayatı, gerçek ailesinin kim olduğu konusundaki şüpheleri sebebiyle büyük bir çıkmaza girdi. Levent ve Beste, Mira'ya hesap vermek zorunda kaldı.

Diğer yandan, Sadi Hüdayi başta olmak üzere Cüneyd, Meryem ve Levent, Hande'nin tarikatın kirli sırlarını ifşa eden haberini ele geçiren Hayri yüzünden ciddi bir tehlikeyle karşı karşıya kaldılar.

Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in kaderlerinin kesişmesini konu alıyor.

Dizide, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" söz konusu olduğunda annelik ve babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiliyor.