-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Astrolog Grace Morris, finansal astroloji ve gezegen döngülerini piyasalar üzerinde uygulama konusunda yapılan bir röportajda bilgilerini paylaştı.

Morris, finansal astroloji yolculuğunu, temel, teknik ve gezegen döngüsü analizini nasıl bir araya getirdiğini anlattı. Gezegenlerin hareketlerinin finansal piyasalar üzerindeki etkilerini nasıl incelediğini ve yatırım kararlarında nasıl kullandığını detaylandırdı.

Röportajın başında, Jüpiter ve Satürn'ün geçişlerini kullanarak hangi sektörlerin gelişeceğini veya geride kalacağını belirlemek için nasıl yaklaşımlar olduğunu konuşuldu. Bu gezegen hareketleri, piyasalarda yükselişe geçecek sektörleri öngörmek için bir araç olarak kullanılabiliyor.

Röportaj ilerledikçe, şirketlerin kuruluş ve ilk ticaret haritalarının (IPO) önemi vurgulandı. Morris, bu haritalardaki gezegen konumlarının halka arz başarısı üzerindeki etkilerini analiz etmek için kullandığı yöntemleri anlattı.

Bu bilgilendirici röportaj, astrolojinin yatırım stratejilerine nasıl benzersiz bir boyut katabileceğini anlamak isteyenlere önemli ipuçları sunuyor.

Grace Morris'in web sitesini ziyaret ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz: astroeconomics.com

Bu röportaj The Astrology Podcast'in 458. bölümünde yayınlandı.