-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri



Ferit, Seyran'ı sıkıştırıyor. Seyran'ın Yusuf'la olan geçmişi Ferit'i huzursuz ediyor.

Suna, Kazım'la yaşanan olaylardan dolayı kendini suçlu hisseder ve bir not bırakarak yalıdan ayrılır. Sabah Suna'nın yokluğunu fark eden Halis Ağa'ya, Ferit durumu açıklar. Halis Ağa, yeni bir planla Kazım'ı ziyaret eder. Bu süreçte Ferit, Halis Ağa'nın torun beklentisini tekrar gündeme getirir ve Seyran ile Ferit arasındaki gerilim artar.

Geçmişte Yusuf ile yaşadıkları, Ferit'i tedirgin etmektedir. Ferit, Yusuf'u odalarına çağırarak ona beklenmedik bir soru yöneltir.

Dizi, Antepli güçlü bir ailenin sorumsuz oğullarını evlendirmesi ile başlayan olayları konu alıyor. Antep'te tanınmış bir ailenin kızı, ailesinin tanımadığı biriyle evlendirilerek İstanbul'a gelin olarak gelir ve burada yaşadığı olaylar anlatılıyor.

Dizide başrolleri Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu ve Emre Altuğ paylaşmaktadır.

Yapımcılığı OGM Pictures tarafından üstlenilen dizinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin, senaristliğinde ise Mehmet Barış Günger bulunmaktadır.

Orijinal haber ve daha fazla bilgi için OGM Pictures resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.